Vrienden van muziekvereniging Ons Genoegen Wognum

Welkom op de ‘Vrienden van’-pagina van muziekvereniging Ons Genoegen Wognum.

Als muziekvereniging werken wij ontzettend hard om onze vereniging jong, vernieuwend en leuk te houden voor zowel onze leden als voor ons publiek. Dit doen wij niet alleen door het organiseren van grote (bijv. ons vijfjaarlijkse MusicMix concert) en kleine concerten zowel binnen als buiten, maar ook door muzikale ondersteuning te bieden bij maatschappelijke activiteiten zoals dodenherdenking, Koningsdag en de intocht van Sinterklaas en door gastoptredens bij andere verenigingen in of buiten het dorp.
Maar we doen nog meer!
We bieden namelijk ook gratis muziekonderwijs aan voor de groepen 5 en 6 van de basisschool via ons project Music4You. Op deze manier krijgen alle kinderen in Wognum de mogelijkheid om kennis te maken met muziek en het bespelen van een instrument. 

Waarom Vriend worden van Ons Genoegen? 

Onze maatschappij wordt de laatste jaren steeds individualistischer. Eenieder moet zijn eigen broek ophouden en structurele subsidies worden steeds minder. Als muziekvereniging hebben wij daar ook mee te maken. In dorpen om ons heen zien we het aantal muziekverenigingen al minder worden. Dit moeten we in Wognum zien te voorkomen. Wij willen graag een bijdrage blijven leveren aan het woongenot in Wognum waar velen de muziek een warm hart toedragen.
Om dit te bereiken is het belangrijk dat we jeugdleden enthousiast maken voor het bespelen van een blaas- of slagwerkinstrument. Daarnaast is het van belang dat het muziekonderwijs betaalbaar blijft.
U kunt hier als Vriend van Ons Genoegen een waardevolle bijdrage aan leveren.

Wat houdt dat dan in, Vriend van Ons Genoegen?

Als Vriend van muziekvereniging Ons Genoegen doneert u jaarlijks een bedrag van minimaal 25 euro. U krijgt naar wens een vermelding op de website van de vereniging, blijft op de hoogte via onze nieuwsbrief en krijgt uitnodigingen voor concerten. Maar het belangrijkste is dat wij mede door uw steun de financiële middelen hopen te behouden om met name ons muziekbeleid voor de jeugd van Wognum voort te zetten.
U kunt ieder jaar opnieuw bepalen of u Vriend van Ons Genoegen wilt blijven en of u misschien uw bijdrage wilt aanpassen. 

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag Vriend van Ons Genoegen worden? Dat stellen we zeer op prijs. Hieronder kunt u uw gegevens invullen om u aan te melden. Wij sturen u dan een factuur waarmee u de betaling kunt regelen.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!


(minimum bedrag 25 euro)

Vermelding website
Ja
Nee

zie ook onze Privacy Policy

 

Onze vrienden