Fanfare- en Drumbandvereniging Ons Genoegen uit Wognum biedt uw kind een geheel gratis basiscursus muziek aan als aanvulling op de AMV-lessen in groep 4/5 op school.
Het totale programma duurt 26 weken en zal plaatsvinden in Cultureel Centrum Het Trefpunt. De cursus start op [maandag/woensdag], om [18.30 uur] en duurt per keer 1 uur.
Na de eerste 13 weken basis muziekonderwijs bieden wij ook nog eens geheel gratis een vervolgopleiding aan van 13 weken om muziek te leren spelen op een fanfare- of slagwerkinstrument naar keuze. Uw kind zal dit vast te gek vinden en heel enthousiast worden om muziek te maken!

Wij bieden hiermee een fantastische mogelijkheid om geheel gratis kennis te maken met de wereld van de muziek. Wilt u uw kind hiervoor opgeven? Wees er snel bij, want er zijn beperkte opleidingsplaatsen. Het moment van aanmelden is hierin leidend.
De lessen worden na de herfstvakantie op de maandagmiddag gegeven in het Trefpunt en een aantal keer zullen u en uw kind op de woensdagavond uitgenodigd worden.

Hoe kunt u uw kind opgeven voor “Music 4 You”?
Klik hier om uw kind op te geven voor Music 4 You
U kunt uw kind ook opgeven via een e-mail naar ahoutmanbakker@gmail.com met daarbij in ieder geval de volgende gegevens: Naam van uw kind, geboortedatum, straat, postcode en plaats, telefoonnummer ouders/verzorgers.
 

 

Snel informatie

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, en Like Ons Genoegen op Facebook

Ga naar onze facebook pagina